Про нас
увійти

Юні тернопільські кікбоксери завоювали у Харкові 13 медалей

категорія: Єдиноборства | дата: 18 04 2018
Юні тернопільські кікбоксери завоювали у Харкові 13 медалей

Більше 700 спортсменів, які представляли всі області України, взяли участь у чемпіонаті України серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків старшого та молодшого віку та дітей старшого віку з кікбоксінгу за версією ІСКА, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Проходили змагання в Харкові,  в легкоатлетичному манежі спортивного комплексу ХТЗ. Чемпіонат проводився з метою відбору спортсменів до складу збірною команди України для участі у чемпіонаті Світу ІСКА, який з 1 до 6 травня 2018 року проходитиме в Києві. Тернопільську область представляла спільна команда "Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту" (директор Куриляк О.Ю.) та СК "Тернопіль" (голова Колесник С.Є.). Наші кікбоксери завоювали 13 медалей, з яких три золотих, три срібних і сім бронзових.

Так, Сварян Артем (вікова група 10-11 років) у ваговій категорії 25 кг у розділі "фул-контакт" посів перше місце, у ваговій категорії 30 кг був третім у розділах "фул-контакт" та "лоу-кік"; Мітюрьов Олександр (вікова група 10-11 років) у ваговій категорії 35 кг у розділі "фул-контакт" посів третє місце, а у розділі "лоу-кік" – перше; Чвач Антон (вікова група 10-11 років) у ваговій категорії 40 кг у розділі "фул-контакт" здобув перше місце, а у розділі "лоу-кік" - третє; Воробець Роман (вікова група 12-13 років) у ваговій категорії +55 кг завоював другі місця в обох розділах, Линда Вадим (вікова група 12-13 років) у ваговій категорії 55 кг у розділі "фул-контакт" посів друге місце, а у розділі "лоу-кік" – третє; Чирик Євген (вікова група 14-15 років) у ваговій категорії 45 кг обох розділах зайняв треті місця. Також у розділі лоу-кік Смаль Максим (вікова група 12-13 років, вагова категорія 55 кг) був сьомим, а Чулик Володимир (вікова група 18+, вагова категорія  67 кг) – шостим.

Спортсмени продемонстрували хорошу технічну і тактичну підготовку. До змагань готували тренери-викладачі Колесник С.Є., Кріль І.М., Чулик В.В., Ганець С.В.

Фінансову підтримку для участі у змаганнях надали управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА (начальник Мацикур В.С.), Представництво Федерації кікбоксінгу України ІСКА в Тернопільській області  (Колесник С.Є.) та батьків спортсменів, - повідомляє секретар Представництва Кушнір І.Ф.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook