Про нас
увійти

Команди з 15-ти областей України розпочали грандіозні змагання в Тернополі

категорія: Єдиноборства | дата: 14 04 2018
Команди з 15-ти областей України розпочали грандіозні змагання в Тернополі
Стиснуті кулаки та адреналін у крові – це тренери та гості з різних областей України вболівають за своїх спортсменів на командному Чемпіонаті України з панкратіону та греплінгу серед юнаків та юніорів 2003-2004 та 1999-2000 р.н., який 13 квітня розпочався у Тернополі.

У грандіозному змаганні цими днями бере участь близько 400 учасників, серед яких з Файного міста бореться 19 спортсменів. Переможців нагороджуватимуть протягом двох днів у кількох розділах, вагових і вікових категоріях. Зокрема, 13 квітня визначать кращих у віковій групі 2003-2004 років, а наступного дня – 1999-2000 р.н.

Як розповів один з організаторів змагань – старший тренер з панкратіону в Тернополі Тарас Аркуша, переможців традиційно відзначать за 1-3 місце, проте третю сходинку зможуть посісти одразу двоє спортсменів.

— Панкратіон і греплінг – складні та насичені види спорту, адже там поєднано не одне єдиноборство.  До цього турніру наші юнаки та дівчата готувалися інтенсивно й витратили немало часу на підготовку. Тренувалися щоденно по 2 рази на день, адже кожен з учасників розумів, що має показати себе нині та завтра на килимі на високому рівні. Впевнений, що перемога тернопільських спортсменів не омине стороною і хлопці на змаганні не залишаться без призового місця, — повідомив Тарас Аркуша.

Співорганізатор чемпіонату наголосив, що, окрім традиційних призів, переможці отримають від спонсорів та організаторів додаткові подарунки – музичні колонки та повербанки. До того ж буде відзначено і спортсменів, які добре проявили себе на змаганні.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook