Про нас
увійти

Двоє греко-римських борців одними з найкращих виступили на сильнішому міжнародному турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 03 04 2018
Двоє греко-римських борців одними з найкращих виступили на сильнішому міжнародному турнірі
Тернопільські борці Олег Дикий та Володимир Войтович на високому рівні представили Тернопільщину на VII-й Міжнародному кадетському турнірі з греко-римської боротьби "Black Diamond Cup" та привезли додому чемпіонство і друге призове місце.

На традиційних змаганнях в місті Дорог (Венгрія) протягом 24-25 березня цьогоріч виступило 165 спортсменів із 13 країн світу, серед яких від України боролися  хлопці з Тернопільщини та Закарпаття.

Неабияким успіхом на турнірі відзначилися вихованці КЗ "ДЮСШ з греко-римської боротьби" та Школи вищої спортивної майстерності Тернополя, серед яких Олег Дикий посів здобув першість, а Володимир Войтович посів Друге місце в турнірній таблиці.

Тримали кулаки за своїх вихованців на міжнародних змаганнях тренери збірної області Володимир Лучанко та Андрій Телебан.

— Наші хлопці виступили на найвищому рівні серед найсильніших зарубіжних борців, продемонструвавши не тільки чудову фізичну тренованість, але й сильні вольові якості. Володимиру Войтовичу, на жаль, зовсім трішки не вистачало для того, аби здобути омріяне золото, - хлопець програв у сутичці на партері. Та ми не засмучуємося через незначні промахи, адже попереду нас чекає ще чимало вдалих звершень, — розповів Андрій Телебак.

Тренер підмітив, що кожне призове місце, яке здобувають тернопільські спортсмени на міжнародних змагання – заслуга не так тренерів, як самих спортсменів. За словами пана Андрія, без бажання працювати над собою, тренуватися більше, аніж зазвичай, та гідно зносити кожен удар і падіння для того, щоб знову встати, хлопці би не змогли піднятися на вершину.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook