Про нас
увійти

Два чемпіони та три призери: тернопільські боксери привезли перемоги з Рівного

категорія: Єдиноборства | дата: 01 04 2018
Два чемпіони та три призери: тернопільські боксери привезли перемоги з Рівного
Боксерський ринг у Рівному підкорювали тернопільські спортсмени на 4-му турнірі з боксу, присвяченому пам'яті легендарного тренера Павла Дмітрієва. Хлопці привезли додому п’ять перемог.

Із 27 по 29 березня у Рівному змагалося близько 150 боксерів серед юнаків, юніорів, чоловіків та дівчат із усіх областей Західної України, а також Києва, Житомира та команди з Білорусії.

На змаганні виступило й п’ятеро сильніших тернопільських спортсменів, з яких ні один не залишився без призового місця. На турнірі Даниїл Горбенко ("Палац спорту"), Назар Кордупель (СК "Шкіряна рукавичка")стали чемпіонами, Ігор Будзінський (СК "Шкіряна рукавичка")посів друге призове місце, а Олександр Шеліхевич (СК "Шкіряна рукавичка")  та Владислав Ступінський ("Палац спорту")опинилися на третій переможній сходинці.

Тренують юних тернопільських боксерів Роман Діткун, Руслан Фірман та Володимир Шнуровський.

— Чимало хлопців, які тренуються у нас, є досить здібними для того, аби досягнути успіхів у боксі. Тільки, як правило, часто боксерам не вистачає якоїсь риси характеру, наприклад, впевненості у власних можливостях чи то наполегливості. Часто нестача саме цих якостей відіграє рушійну роль при підготовці хлопців до змагань та впливає навіть на хід змагань. Саме тому наше завдання як тренерів полягає не тільки у тому, щоб добре фізично підготувати боксерів до турнірів, але щоб примножити в них ті якості чи чесноти, яких їм трішки не вистачає. Попри те, що хлопці, задля здобуття успіху та досягнення відповідного рівня тренованості, повинні дуже багато працювати, їм і не обійтися без порад, підтримки з боку тренерів, близьких, інших спортсменів, — поділився Роман Діткун.

Тренер наголосив, що його підопічні після кожного змагання аналізують власний бій для того, аби виявити промахи і знати, над чим працювати на тренуваннях надалі.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook