Про нас
увійти

Сестри Кондратенко здобули медалі на борцівських змаганнях у Львові

категорія: Єдиноборства | дата: 22 03 2018
Сестри Кондратенко здобули медалі на борцівських змаганнях у Львові
Сестри Катерина та Вероніка Кондратенко стали призерками Відкритої першості Львівського училища фізичної культури з вільної боротьби серед дівчат 2004-2005 років народження.

Катерина здобула ІІ місце у ваговій категорії до 36кг, а її старша сестра Вероніка завоювала ІІІ місце у вазі до 39кг. Дівчата є вихованками свого батька та тренера КДЮСШ-1 Сергія Кондратенка, також вони є членами Спортивного клубу ім.Богдана Сцібайла "ГалТер’S".

Ці змагання є відбірковими до вступу у Львівське училище фізичної культури. Принагідно зазначити що у Тернопільській області на сьогодні немає спеціалізованого спортивного навчального закладу де спортсмени могли б продовжити професійно вчитися та займатися, виступаючи за Тернопільську область. Тому для росту професійного рівня вони часто змушені вступати у спеціалізовані спортивні заклади інших областей і під час навчання там виступати на змаганнях за них.

“На Тернопільщині вже давно назріла необхідність створення є спеціалізованого спортивного навчального закладу для перспективних олімпійських видів спорту,” зазначив керівник Спортивного клубу ім.Богдана Сцібайла "ГалТер’S" Ігор Сцібайло.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook