Про нас
увійти

Тернополяни вдало виступили на чемпіонаті України з кікбоксингу WPKA

категорія: Єдиноборства | дата: 15 03 2018
Тернополяни вдало виступили на чемпіонаті України з кікбоксингу WPKA

Чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед дорослих, юніорів, старших юнаків та юнаків завершився в Києві, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Ці змагання відбулись в рамках підготовки до чемпіонату Світу, який пройде у столиці України на початку травня. В складі збірної команди Тернопільської області виступали кікбоксери КУТОР "Тернопільська обласна ДЮСШ з літніх видів спорту".

Як повідомив директор школи Олександр Куриляк, показавши високий рівень підготовки, спортсмени школи здобули чотири золотих, одну срібну та чотири бронзових медалі у різних видах програми. Відтак, результати виступів були такими: Сварян Артем (2007 р.н., вагова категорія до 30 кг) – фулконтакт – 1 місце, лоукік – 1 місце; Мітюрьов Олександр (2006 р.н., вагова категорія до 35 кг) – лоукік – 2 місце, фулконтакт – 3 місце; Воробець Роман (2005 р.н. вагова категорія + 60 кг) – фулконтакт – 1 місце; лоукік – 1 місце; Смаль Максим (2004 р.н., вагова категорія до 55 кг) – фулконтакт – 3 місце; лоукік – 3 місце; Шаванов Олександр (2004 р.н., вагова категорія до 40 кг) – лоукік – 3 місце.

До змагань спортсменів готували тренери-викладачі школи Сергій Колесник, Ігор Кріль. Колектив спортивної школи щиро вітає з перемогою учнів-спортсменів та тренерів-викладачів бажає міцного здоров’я та нових перемог, – наголосив директор КУТОР "ТОДЮСШ з літніх видів спорту".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook