Про нас
увійти

Першим серед найсильніших спортсменів України став боксер з Тернопільщини Віктор Петров

категорія: Єдиноборства | дата: 10 03 2018
Першим серед найсильніших спортсменів України став боксер з Тернопільщини Віктор Петров
На Всеукраїнському турнірі з боксу серед чоловіків "Кубок Богдана Хмельницького", який вже вдруге відбувся на Черкащині, 21-річний боксер з Тернопільщини Віктор Петров посів перше місце, повідомляє сайт Тернополяни.

На боксерській першості, яка відбувалася впродовж 27 лютого-4 березня, боксувало майже сотні спортсменів з усіх областей України. У фіналі за чемпіонський титул змагалося 18 боксерів, серед яких перше призове місце у своїй віковій категорії посів знаний спортсмен з Микулинців Віктор Петров.

За словами юного чемпіона України, аби досягти значних результатів у будь-якому виді спорту, потрібно викладатися на тренуваннях на повну силу.

На змаганнях у вазі до 69 кілограмів я боксував із чотирма досить сильними суперниками. Зокрема, у півфіналі та фіналі мені непросто було перемогти боксерів із Києва та Запоріжжя. Та я радий, що показав себе на рівні з найсильнішими хлопцями України, та ще й отримав чималий спортивний досвід. Вважаю, що для того, аби чогось досягнути, варто викладатися набагато більше, аніж потрібно. Спільно з фізичною підготовкою, варто стимулювати і власні моральні якості – прагнення до перемоги, наполегливість та самовіддачу. Ці риси характеру рухатимуть вас на тренуванні у правильне русло та лише примножуватимуть щоденну працю, — поділився Віктор Петров.

Юнак наголосив, що йому вдалося досягнути значних успіхів саме завдяки батьку – Віктору Петрову, який є особистим тренером хлопчини. Чемпіон наголосив, що тато повністю веде увесь його тренувальний процес, дає важливі поради, виховує та загартовує ключові риси характеру.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook