Про нас
увійти

Тернопільський борець Олег Дикий привіз для збірної області чергову першість

категорія: Єдиноборства | дата: 09 03 2018
Тернопільський борець Олег Дикий привіз для збірної області чергову першість
Борець з Тернополя Олег Дикий не втомлюється здобувати для збірної області нові перемоги. Цього разу хлопець отримав бронзову нагороду на Чемпіонаті України серед юніорів 1998-2000 р.н. з греко-римської боротьби.

Змагання, яке проходило протягом 5-6 лютого у Кривому Розі, об’єднало близько 150 спортсменів чи не з усієї України.

Помірявся силою із найсильнішими українськими борцями і вихованець КЗ "ДЮСШ з греко-римської боротьби", "Школи вищої спортивної майстерності" Тернополя, до того ж студент коледжу економіки та права (ТНЕУ) Олег Дикий. В фіналі у вазі 60 кг. хлопець здобув третє переможне місце та отримав від організаторів грамоту й медаль.

На змаганні вболівали за юного спортсмена тренери хлопця Андрій Телебан та Володимир Лучанко.

— На чемпіонаті Олег мав три сутички, з яких першу, на жаль, програв. Цьогоріч наш спортсмен вперше бореться в категорії "молодь", тож йому доводиться стикатися з хлопцями, які на кілька років старші за нього. Відповідно, його суперники можуть дещо переважати силою та досвідом. От якраз борець із Миколаєва, якому наш хлопчина програв у першому поєдинку, був дещо старшим за Олега. Думаю, тому нашому хлопцю і довелось поступитися. Та ми сподіваємося, що з часом тернопільський борець добре освоїться у новій категорії та більше не поступатиметься силою навіть чемпіонам, — розповів тренер збірної області Володимир Лучанко.

Тренер наголосив, що головною рисою характеру Олега Дикого є наполегливість і саме ця якість змушує юного переможця рухатися вперед, не дивлячись ні на що.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook