Про нас
увійти

В боксерському турнірі у Бердянську двоє тернополян здобули чемпіонство, а один – бронзу

категорія: Єдиноборства | дата: 27 02 2018
В боксерському турнірі у Бердянську двоє тернополян здобули чемпіонство, а один – бронзу
В Запорізькій області протягом 12-18 лютого пройшов відбірковий турнір чемпіонату України пам’яті воїнам афганцям серед юнаків 2004-2005 р. н. , в якому троє спортсменів з Тернопільщини посіли призові місця, серед який двоє піднялись на найвищу сходинку.

На змаганні, в якому змагалися юні боксери з усіх областей України, за Тернопільщину боксувало п’ятеро школярів, які вже більше року відвідують відділ боксу КЗ ДСШ з греко-римськоі боротьби. Серед них Остап Захарський здобув бронзову медаль, а Максим Кармаліта та Вадим Максимович посіли перші місця.

Титул чемпіонів України з боксу, який здобули вихованці КЗ ДСШ з греко-римськоі боротьби, "відкрив" для хлопців можливість представляти Тернопільщину на чемпіонаті Європи, що відбудеться цьогоріч у травні.

Підтримував на змаганні юних спортсменів старший тренер юнацької збірної Тернопілля Володимир Шнуровський.

В Бердянську наші чемпіони гідно представили область, перемігши усіх суперників. Зокрема, Максим Кармаліта отримав перемоги у чотирьох поєдинках, а Вадим Максимович виграв три. Інший хлопчина – Захарський Остап боксував у двох поєдинках, де у другому поступився суперникові. Щодо наших чемпіонів – Вадима та Максима, вони займаються у школі більше трьох років та показують на тренуваннях хороші результати. Бажаю кожному з них здобути першості на чемпіонаті Європи, — поділився тренер.

Пан Володимир також подякував бригаді колег-тренерів, які разом із ним готували збірну області до турніру.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook