Про нас
увійти

Олеся Крисюк та Каріне Айрапетян – чемпіонки України з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 24 02 2018
Олеся Крисюк та Каріне Айрапетян – чемпіонки України з боксу
На чемпіонаті України з боксу серед жінок в Рівному, який відбувався протягом 15-17 лютого, спортсменки – Каріне Айрапетян й Олеся Крисюк гідно представили рідну Тернопільщину та повернулися додому чемпіонками України, повідомляє сайт Тернополяни.

Побоксувати за першості до рівненського палацу культури "Текстильник" з’їхалося понад 200 спортсменок з усіх областей України. Змагання відбулися у чотирьох вікових групах – "еліта", "молодь", "юніорки", "дівчата", де в кожній із груп дівчата представляли по 10 вагових категорій.

З одними зі найсильніших суперниць боксували тернопільські спортсменки Каріне Айрапетян (представляє КЗ ДСШ з греко-римської боротьби) й п’ятикратна чемпіонка України Олеся Крисюк (від ШВСМ). У двобоях дівчата перемогли супротивниць та здобули чемпіонські титули.

Підтримував на змаганні тернопільських боксерок тренер жіночої збірної області Руслан Фірман.

— На цьому чемпіонаті наші дівчата дуже добре провели бої. Для Олесі Крисюк, яка змагалася за "молодь", доволі складним та запеклим був бій із чемпіонкою Європи з Харкова, яку тернополянка впевнено перемогла. Каріне Айрапетян, яка виступала у групі "школярі", в  фіналі випало побоксувати зі супротивницею з Івано-франківська, котру наша чемпіонка також здолала. Додам, що обидві спортсменки тренуються у спортклубі "Шкіряна рукавичка" та раніше здобували чемпіонські титули, — поділився тренер.

 Руслан Фірман зауважив, що завдяки перемогам на чемпіонаті України, дівчата будуть представляти Україну на чемпіонатах Європи серед молоді, який пройде у квітні в Італії, та серед школярів у травні в Болгарії.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook