Про нас
увійти

Тернопільські борці греко-римського стилю завоювали десять медалей на домашньому турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 27 12 2017
Тернопільські борці греко-римського стилю завоювали десять медалей на домашньому турнірі

Команди з України, Угорщини, Румунії та Молдови взяли участь у ХVII Відкритому Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби серед юнаків та кадетів, присвяченому пам’яті шестиразового чемпіона України, майстра спорту Василя Дем’яного, що відбувся у Тернополі, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Впродовж двох днів у спортзалі педуніверситету змагалось 350 борців із 38-ми команд. Спортсмени виборювали медалі у трьох вікових та 23-х вагових категоріях. Переможців та призерів змагань нагородили кубками та медалями.

Тернопіль на турнірі представили 67 спортсменів, які є вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи з греко-римської боротьби та школи вищої спортивної майстерності.

Щодо результатів наших земляків, то, як повідомив головний суддя турніру, директор школи Андрій Телебан, у своїх вагових категоріях золоті нагороди вдалося вибороти Олегу Дикому (на фото), Олександру Хруленку та Анатолію Паснаку; срібними призерами стали Дмитро Мілов, Максим Радик, Ігор Хмілярський, Олександр Суперсон, а бронзові медалі здобули Василь Чорноус, Дмитро Скальський та Олександр Красов.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook