Про нас
увійти

У тернополян – медалі Міжнародного турніру з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 06 12 2017
У тернополян – медалі Міжнародного турніру з боксу

Шість нагород різного гатунку здобули вихованці тернопільських спортклубів "Шкіряна рукавичка" та "Поєдинок" на Міжнародному турнірі з боксу.

Змагання минулого тижня відбулися у Луцьку. Поряд з українськими боксерами нові звання виборювали спортсмени з Білорусі, Польщі та Литви. Загалом участь у турнірі, що присвятили пам'яті майстра спорту Василя Лотоцького взяли понад двісті боксерів.

- Тернопільські боксери на цьому престижному турнірі показали доволі високі результати, - каже один з тренерів Руслан Фірман. – У Луцьку змагались спортсмени в усіх вікових категоріях, що свідчить про високе представництво. За складом учасників турнір дійсно був дуже сильним. Змагатись приїхали чемпіони Європи та призери європейських турнірів. Кожен з наших бійців провів по два-три бої.

Чемпіоном Міжнародних змагань у ваговій категорії 41,5 кг став тернополянин Максим Кармеліта. Срібні нагороди здобули наші Тарас Кордупель (46 кг), Микола Загородній (65 кг) та Віталій Шморгун (52 кг). Ще два бійці отримали бронзові медалі, а саме Богдан Пилипів у вазі 60 кг та Максим Ваховський у категорії 70 кг.

У підготовці боксерів до престижних змагань допомогли президент федерації боксу Тернопілля Євген Степанов та президент спортклубу "Шкіряна рукавичка" Ігор Марцінковський. Спортсмени тренуються під керівництвом тренерів Руслана та Анатолія Фірманів, Івана Савченка, Володимира Шнуровського та Романа Діткуна.

- Наступний старт наших боксерів чекає у Житомирі, де відбудеться Всеукраїнський турнір, - анонсує тренер. – Також з 11 до 17 грудня у Надвірній пройде одразу два старти серед дівчат - Міжнародний турнір серед жінок, молоді та юніорок і чемпіонат України серед школярок.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook