Про нас
увійти

У юних тернопільських боксерів - дві золотих, одна срібна та одна бронзова медалі

категорія: Єдиноборства | дата: 17 11 2017
У юних тернопільських боксерів - дві золотих, одна срібна та одна бронзова медалі

У Кам’янці-Подільському Хмельницької області відбувся перший Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті М.С.Солопчука серед молоді, юніорів, та юнаків, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У змаганнях виступили представники десяти областей України - 27 команд та 150 спортсменів. Участь у турнірі від Тернопільської області взяли боксери обласної ДЮСШ з літніх видів спорту та обласної ШВСМ.

Вихованці тренерів-викладачів спортивної школи Руслана Фірмана та Анатолія Фірмана стали чемпіонами і призерами змагань: Захар Фірман посів перше місце у ваговій категорії 28 кг, також першим був Костянтин Дмитрів у ваговій категорії 56 кг, а Артем Сорочан став срібним призером у ваговій категорії 30 кг. Ще один тернопільський боксер Ігор Будзінський (ШВСМ) у ваговій категорії 64 кг посів третє місце. Спортсмени нагороджені дипломами та медалями.

Керівництво спортивної школи щиро вітає з успішним виступом учнів-спортсменів та їхніх наставників, - наголосив заступник директора обласної ДЮСШ з літніх видів спорту Анатолій Яцина.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook