Про нас
увійти

На Всеукраїнському чемпіонаті тернопільські "характерники" вибороли сім нагород

категорія: Єдиноборства | дата: 02 11 2017
На Всеукраїнському чемпіонаті тернопільські
У Кременчуці на Полтавщині пройшов чемпіонат України з фрі-файту серед старших та молодших юнаків розділу LF, у якому спортсмени з Тернопільщини здобули 2 золота, 3 срібла і 2 бронзи.

Серед команд із шести областей України: Київської, Полтавської, Івано-Франківської, Тернопільської, Дніпра та Миколаївської гідно представив себе і тернопільський "Характерник". Зокрема чемпіонами України з Тернопільщини на змаганні стали: Максим Каплиш, Павло Пашковський – золото; Олександр Небесний, Арсен Кухаренко та Назар Улішак – срібло; Євген Коліняк і Дмитро Бойко – бронза.

Команда спортсменів з Тернополя складалася із 14 учасників. Двоє хлопців захворіло напередодні змагань, тож область представляло лише 12 спортсменів. Наші "характерники" змагалися у двох вікових категоріях: серед молодших юнаків 10-12 років та старших юнаків 13-15 років. Спортсмени, які представляли нашу область на чемпіонаті, готувалися до змагань з фрі-файту за дещо іншим графіком, аніж інші спортсмени із клубу "Характерник". Як правило, хлопці в нас тренуються 5 днів на тиждень по півтори години щодня. Якщо спонукають певні обставини, борець може пропустити один день тренувань, але не більше, — поділився тренер збірної Тернопільської області з фрі-файту Олександр Долішній.

Тренер додав, що зараз хлопці-характерники готуються до Чемпіонату України серед дорослих та юніорів у розділі RF та Всеукраїнського меморіального турніру з фрі-файту "Захисник Вітчизни", які проходитимуть протягом 17-19 листопада у столиці України.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook