Про нас
увійти

Тернопільські борці греко-римського стилю – срібні призери чемпіонату України

категорія: Єдиноборства | дата: 19 10 2017
Тернопільські борці греко-римського стилю – срібні призери чемпіонату України

Команда борців греко-римського стилю з Тернополя у Харкові змагалась на командному чемпіонаті України серед молодших юнаків пам’яті заслуженого тренера України В’ячеслава Жменька, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У складі тернопільської команди виступили: Степан Жмурко (вагова категорія 32 кг), Анатолій Паснак (35 кг), Олександр Шевчук (38 кг), Денис Бугров (42 кг), Володимир Войтович (47 кг), Едуард Стрільчук (53 кг), Олександр Городиловський (59 кг), Володимир Тишківський (66 кг), Василь Чорноус та Олександр Безкоровайний (обидва 73 кг), Максим Шкабара та Владислав Поливко (обидва 85 кг).

На першому етапі наші земляки по черзі перемогли суперників з Миколаївської та Рівненської областей та пробилися до чвертьфіналу, де здолали харківських борців. У півфіналі тернополяни перемогли за очками представників Дніпра і лише у фінальних сутичках поступилися донеччанам, ставши срібними призерами чемпіонату України.

Додамо, що загалом учасниками змагань у Харкові стали команди Вінницької, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Київської, Миколаївської областей та міста Києва. Федерація греко-римської боротьби України висловлює вдячність від імені тренерів та учасників, від батьків та суддів дружній команді ХО ФГРБУ та особисто Сергію Рутенку за відмінну організацію Всеукраїнських змагань серед юнаків. В’ячеслав Миколайович Жменько, який дуже багато зробив для розвитку боротьби на Харківщині, відчував би гордість за своїх учнів та колег, які гідно продовжують справу його життя, - наголошують колеги.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook