Про нас
увійти

Вихованці тернопільської школи греко-римської боротьби привезли зі Стрия п’ять медалей

категорія: Єдиноборства | дата: 06 10 2017
Вихованці тернопільської школи греко-римської боротьби привезли зі Стрия п’ять медалей
У місті Стрий на Львівщині відбувся Х міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби "Кубок Довбуша-2017", в якому п’ятеро тернопільських спортсменів здобули призові місця.

В турнірі "Кубок Довбуша-2017", який проходив 30 вересня -1 жовтня у приміщенні спортивного залу Стрийської ДЮСШ міськвно змагалося 27 юнацьких команд з України, Румунії, Молдови, Словаччини та Угорщини.  

У Стрию гідно представили Тернопільщину і вихованці тернопільської "ДЮСШ з греко-римської боротьби", які вибороли для області 3 срібні та 2 бронзові медалі. Зокрема, срібло здобув Павло Павлович, Володимир Томбоштейн та Денис Гром, а бронзовими медалями судді нагородили Анатолія Паснака та Максима Радика.

—   29 вересня до Стрия приїхали команди з чотирьох країн світу та України, а турнір розпочався 30 вересня. У Стрию вихованці тернопільської Школи греко-римської боротьби змагалися у трьох вікових групах: 2007-2008, 2003-2004 та 2005-2006 роки. На цьому чемпіонаті тернопільські хлопці здобули для області багато медалей та кубків. Це не перші перемоги, які є на рахунку спортсменів тернопільської Школи греко-римської боротьби . Наші вихованці здобувають для області призові місця в усіх змагання, у яких беруть участь, — поділився тренер Тернопільської КЗ "ДЮСШ з греко-римської боротьби" Володимир Лучанко.

Володимир Володимирович додав, що особливого секрету перемоги у його вихованців немає. Єдине, що потрібно юним спортсменам для здобуття перемоги – багато працювати і зберігати терпіння. Зокрема, хлопці повинні щоденно приділяти тренуванню по 2 години часу. Якщо інші діти після навчання гуляють чи граються з ровесниками, то вихованці Школи греко-римської боротьби в той час наполегливо тренуються.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook