Про нас
увійти

Юні боксери Івано-Франківської та Тернопільської областей зустрілись на березі Дністра

категорія: Єдиноборства | дата: 27 08 2017
Юні боксери Івано-Франківської та Тернопільської областей зустрілись на березі Дністра

Одноденний зліт боксерської молоді Тлумацького та Монастириського районів, відбувся на самому початку Дністровського каньйону.

Вчора, 26 серпня, на березі Дністра (там де починається Дністровський каньйон) за ініціативи депутата Нижнівської сільської ради Дмитра Романишина, який представляє товариство «Каменяр», відбувся одноденний зліт боксерської молоді Тлумацького (Івано-Франківська область) та Монастириського (Тернопільська область) районів,  пишуть Версії.

Команду з Монастириська привіз тренер Ельшад Багіров, нижнівську секцію боксу зі своїми вихованцями представляв Віктор Мула.

Мета зльоту – дати можливість юним спортсменам обмінятися досвідом, провести спаринги і відпочити на березі Дністра.

«Такі зустрічі між тренерами, між спортсменами дуже потрібні. Діти більше пізнають один одного, вчаться азам життя. І тут мова йде не лише про бокс – тут створюється невеличка спортивна сім’я. Ми дуже вдячні Дмитру Романишину, що він створив для нас таку можливість», – зазначив тренер Ельшад Багіров.

Дмитро Романишин висловив сподівання, що такі злети стануть традиційними і сільська рада Нижніва продовжить оренду ділянки на березі Дністра для проведення таких заходів.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook