Про нас
увійти

Збаразькі борці і відпочивають, і тренуються, і збирають перемоги

категорія: Єдиноборства | дата: 15 07 2017
Збаразькі борці і відпочивають, і тренуються, і збирають перемоги

Літній відпочинок збаразькі юні борці успішно поєднують з корисними та пізнавальними заняттями.

Частина вихованців РК ДЮСШ наприкінці червня побувала у Новій Каховці Херсонської області на учбово-тренувальних зборах та взяла участь у Міжнародному турнірі, присвяченому Дню Конституції України. Під час тренувань наші земляки мали змогу спілкуватись із спортсменами із США, Туреччини, Молдови та різних міст України, а також поплавати у морі та позасмагати.
Із семи наших борців п’ятеро стали володарями медалей. Зокрема,"золото" здобула Катя Мельник (вагова категорія 34 кг), срібну медаль – Ілля Вінтонович (26 кг),"бронза" дісталась Олегу Ключці (54 кг), Назару Баньковському (26 кг), Владу Коломійцю (54 кг).

Інша група вихованців борцівського клубу"Чемпіон" побувала на тренувальному зборі у Києві та взяла участь у відкритому Всеукраїнському турнірі з нагоди дня народження Романа Шухевича, який відбувся в Олімпійському коледжі ім. Івана Піддубного. Престижності турніру надає той факт, що у його відкритті взяли участь син Романа Шухевича Юрій, депутати рад різних рівнів, заступники міністрів. Збаразькі борці на цих змаганнях продемонстрували хорошу фізичну форму і вибороли три срібні медалі. У ваговій категорії 29 кг – Влад Хариш, у категорії 42 кг – Богдан Бастюк, у категорії 73 кг – Влад Пожогін. Окрім медалей, хлопці збагатились багатьма позитивними емоціями під час екскурсій по Києву.

Ще одні учбово-тренувальні збори у даний час відбуваються у Львові. Там набираються майстерності та сили Юрій Вовк і Андрій Ткач. Незабаром хлопці поїдуть на тренування у Бровари, де до них приєднається Олександр Михальський, який готується у складі збірної України виступити на чемпіонаті Європи.
Тренують збаразьких спортсменів Петро та Євген Королі, Олег Борисевич, Олександр Шафранський.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook