Про нас
увійти

Боксерка Олеся Крисюк змагається на чемпіонаті Європи

категорія: Єдиноборства | дата: 05 07 2017
Боксерка Олеся Крисюк змагається на чемпіонаті Європи

Наша землячка, пройшовши три навчально-тренувальні збори, у складі збірної України вирушила до столиці Болгарії Софії, де з 3 до 9 липня триватиме європейська першість з боксу.

- На шляху до цієї поїздки Олеся пройшла кілька етапів підготовки, - каже один з тренерів спортсменки Руслан Фірман. – По-перше вона взяла участь у трьох навчально-тренувальних зборах, останній з яких відбувався у Коломиї з 18 червня до 1 липня. За період підготовки Олеся також брала участь у двох Міжнародних турнірах.

За словами Руслана Фірмана, на чемпіонат Європи дівчина їде у статусі чотириразової чемпіонки України з боксу. Дівчина виступатиме у ваговій категорії 66 кг.

- У лютому Олеся Крисюк виграла свій четвертий титул чемпіонки країни, - додає тренер. – Під час чемпіонату та турнірів вона показала себе з кращої сторони та ще раз довела, що у своєму віці та у своїй вазі – рівних в Україні їй немає.

Наставник тернопільської боксерки каже, що його підопічна має усі шанси здобути нагороду чемпіонату Європи.

- Якщо вона проявить себе з кращої сторони та дійсно покаже всі свої бійцівські якості, то медаль Олесі гарантована, - переконаний Руслан Фірман.

Надії додає хороша підготовка під час заключного навчально-тренувального збору.

- Враженні від зборів у Коломиї – лише позитивні, - каже пан Руслан. – Під час тренувального процесу і спарингів Олеся виглядала дуже добре. Важливо, що вона була стійка у психологічному плані. Зі сторони тренерів ми, звісно ж, розраховуємо, що виступ у Болгарії складеться якнайкраще і наша юніорка повернеться додому з медаллю.

До речі загалом у складі збірної України для виступу на чемпіонаті Європи вирушила 21 представниця боксерського цеху.

- Більш як пів року ми готувалися лише до однієї події – виступу на чемпіонаті Європи, - додає тренер. – Протягом цього часу підтримку Олесі надавали президент Федерації боксу Тернопілля Євген Степанов, меценати Володимир Кельнер та Іван Сопронюк, обласна школа вищої спортивної майстерності, а також міське та обласне управління спорту.

ДОВІДКА

Олеся Крисюк є ученицею тернопільської школи №2-правовий ліцей. Займається в обласній школі вищої спортивної майстерності. Тренується у Руслана Фірмана та Миколи Петришина.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook