Про нас
увійти

Три золоті медалі борці привезли з польського Тересіна

категорія: Єдиноборства | дата: 06 05 2017
Три золоті медалі борці привезли з польського Тересіна

Три чемпіонські титули здобули наші земляки на міжнародному традиційному турнірі з вільної боротьби серед юнаків "Кубок Мазовше", що відбувся 21-23 квітня у польському місті Тересін за участю понад трьох сотень спортсменів з Росії, України, Польщі, Литви, Латвії, Чехії, Словаччини, Німеччини, Білорусі та ін.

Збаражани – вихованці РК ДЮСШ, ФСК "Чемпіон" –разом зі львівськими борцями представляли команду Західної України, яка виборола перше місце. В індивідуальному заліку "золото" здобули Влад Хариш (вагова категорія 29 кг), Андрій Ткач (38 кг), Юрій Вовк (42 кг). Бронзові нагороди дістались Богдану Федчишину (32 кг) та Олегу Ключці (53 кг). На п’ятому місці – Назар Васьків (29 кг) та Антон Семенчук (42 кг). Кращим борцем турніру визнаний Андрій Ткач.

– Даний турнір, що проводиться серед кадетів і дорослих, – відзначив президент ФСК "Чемпіон" Петро Король, – як і борцівський клуб "Тересін" є одним з найсильніших і найповажніших у Польщі, тому взяти участь у ньому прагнуть усі спортсмени, які хочуть добитись високого рівня майстерності.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook