Про нас
увійти

Тернополянин став третім на майстрівському турнірі з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 03 05 2017
Тернополянин став третім на майстрівському турнірі з боксу

Тернопільський боксер Ігор Будзінський став бронзовим призером Міжнародного турніру, пам'яті льотчика-космонавта Павла Поповича, що минулого тижня відбувся у Білій Церкві.

На турнірі змагалися кращі боксери України серед молоді – 17-18-річного віку. А запрошеними гостями стала команда боксерів з Молдови. Загалом у турнірі участь прийняли близько ста спортсменів. Переможці отримали високе звання Майстра спорту України.

- Тернопілля на цьому турнірі представили два боксери, - каже тренер Руслан Фірман. – Ігор Будзінський змагався у ваговій категорії 60 кілограмів, а Захар Степанов виступав у вазі 69 кг.

Третє місце вдалося завоювати Ігорю Будзінському, який провів три поєдинки. У першому бою наш боксер переміг суперника з Кривого Рогу. У бою за вихід до півфіналу Ігор Будзінський здолав одного з найсильніших боксерів своєї ваги з Луганська. Втім у півфіналі роздільним рішенням суддів, тернополянин програв місцевому боксеру з Білої Церкви.

- Усі три поєдинки Ігор провів на хорошому рівні, - додає тренер. – Трохи не вистачило до перемоги у півфіналі. Все ж таки судді були прихильнішими до місцевого боксера.

Інший представник Тернопілля Захар Степанов на турнірі провів два поєдинки. Після перемоги над опонентом з Черкас, Захар у чвертьфіналі програв першому номеру збірної України зі Львова.

За словами тренера Руслана Фірмана, участь у цьому турнірі розглядалася як один з етапів підготовки до майбутнього чемпіонату України серед молоді. Він стартує 15 травня у Рівному.

До слова, тренери та спортсмени висловлюють подяку за допомогу із виїздом на змагання президенту Федерації боксу Тернопілля Євгену Степанову та віце-президенту спортклубу "Шкіряна рукавичка" Івану Сопронюку.

ДОВІДКА

Ігор Будзінський представляє школу вищої спортивної майстерності (ШВСМ) і тренується у спортклубі "Шкіряна рукавичка" під керівництвом тренера Руслана Фірмана.

Захар Степанов теж є представником ШВСМ. Тренується у Романа Діткуна в спортклубі "Поєдинок".

За матеріалами 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook