Про нас
увійти

Кікбоксер Михайло Толстух переміг на чемпіонаті України

категорія: Єдиноборства | дата: 15 04 2017
Кікбоксер Михайло Толстух переміг на чемпіонаті України

Представник Федерації кікбоксингу Тернопільщини Михайло Толстух став чемпіоном України з кікбоксингу серед студентів, повідомляє 20 хвилин.

Відкритий чемпіонат України серед студентів вищих навчальних закладів за усіма версіями WAKO відбувся минулого тижня у Броварах, що на Київщині у легкоатлетичному манежі "Спартак". Тернополянин впевнено переміг у ваговій категорії до 81 кг.

- У фінальному бою Михайло переміг суперника з Сум і став чемпіоном України, - каже тренер спортсмена Олександр Дульнєв. – Трохи раніше він став чемпіоном України з французького боксу, що дуже схожий на кікбоксинг. Влітку Михайло Толстух завоював право виступити на чемпіонаті світу у Франції.

За словами тренера, фінансово допомогли спортсмену компанія "Агропродсервіс" і тернопільська міська рада.

До виступу на Кубку світу з кікбоксингу наразі готуються ще чотири представники Федерації кікбоксингу Тернопільщини.

- З 18 квітня до 1 травня четірка наших кікбоксерів вирушають на перші навчально-тренувальні збори у Кривий Ріг, - додає тренер. – Буде ще другий збір, який відбудеться на Волині – у Ковелі. Власне Кубок світу з кікбоксингу пройде з 18 до 24 травня в столиці Угорщини – Будапешті. Ми дуже розраховуємо на успішний виступ наших спортсменів, які мають усі шанси здобути нагороди.

До слова, днями тернопільські кікбоксери вирушають на чемпіонат України серед школярів.
 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook