Про нас
увійти

Тернопіль зустрів бронзового призера чемпіонату Європи Андрія Антонюка

категорія: Єдиноборства | дата: 05 04 2017
Тернопіль зустрів бронзового призера чемпіонату Європи Андрія Антонюка

Тренери, друзі та журналісти 4 квітня зустріли на залізничному вокзалі тернополянина Андрія Антонюка, який повернувся з чемпіонату Європи з греко-римської боротьби, здобувши "бронзу".

Європейська першість відбувалася у місті Сомботхей, що в Угорщині. Збірна України на чемпіонаті посіла загальнокомандне четверте місце. Неабиякий вклад в цей успіх вніс наш борець, який у своїй ваговій категорії став третім. Разом зі збірною Андрій Антонюк літаком прилетів до Києва, а уже зі столиці потягом прибув у Тернопіль.

- Важко було, адже це високий рівень і змагалися лише топові спортсмени Європи, - коментує свій виступ Андрій Антонюк. – У сутичці за третє місце змагався проти місцевого борця з Угорщини. Мабуть, це був найважчий поєдинок на чемпіонаті, адже довелося викласти усі сили, що залишилися. У зустрічі за вихід до фіналу трішки розслабився і поступився шведу. Зарано повірив у перемогу. Перед цим я здолав дуже сильного турецького борця.

Тренери Андрія Антонюка – Віталій Ліщинський та Андрій Телебан відзначають наполегливість спортсмена. –

 Андрій знає чого він хоче і впевнено йде до своєї мети, - каже Віталій Ліщинський. – На тренуваннях віддається на всі сто. Двічі йому не доводиться повторяти те, чого інколи не розуміють інші спортсмени.

- На Андрія покладені великі надії, - констатує Андрій Телебан. – На чемпіонаті Європи, звісно, розраховували на вищий результат. Але і "бронза" далася великими силами. Потрібно було бачити, як ми кричали та підказували йому у останній сутичці.

Наступною вершиною, яку планує покорити тернополянин буде чемпіонат світу з греко-римської боротьби, що відбудеться у Польщі у листопаді. За словами тренерів Андрія Антонюка, уже зараз спортсмен починає готуватися до можливого виступу на Олімпійських іграх.

За матеріалами 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook