Про нас
увійти

Тернопільські боксери стали переможцями у Рівному

категорія: Єдиноборства | дата: 19 03 2017
Тернопільські боксери стали переможцями у Рівному

Шість нагород на Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті заслуженого тренера України Павла Дмітрієва здобули тернопільські спортсмени.

Змагання відбулися у Рівному, а учасниками були майже сто спортсменів з усієї Західної України. Честь Тернопілля захищали вихованці спортклубів «Шкіряна рукавичка» та «Поєдинок», які займаються у спортшколі з греко-римської боротьби та обласній спортшколі з літніх видів спорту, пише svoboda.

У категорії молодь чемпіонами стали Ігор Будзінський (64 кг) та Захар Степанов (69 кг). Також у вазі 64 кг третє місце посів Дмитро Парфенюк. А серед юніорів золоту медаль виборов наш Роман Курдупель (44 кг). Ще два «срібла» в активі Тараса Дзюрбана (44 кг) і Назара Курдупеля (46 кг).

Спортсменів до турніру готували тренери Руслан Фірман, Роман Діткун і Наталія Семчук. А допомогли з поїздкою у Рівне президент Федерації боксу Тернопілля Євген Степанов, президент клубу “Шкіряна рукавичка” Ігор Марцінковський та меценат Михайло Будзінський.

У найближчих планах тернопільських боксерів – поїздка на зональні змагання для відбору на чемпіонат України серед школярів. Вони відбудуться 17 березня у Хмельницькому.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook