Про нас
увійти

Ігор Слюсарчук: Перемога була нелегкою

категорія: Єдиноборства | дата: 09 03 2017
Ігор Слюсарчук: Перемога була нелегкою

Для нашого бійця це шостий поспіль титул чемпіона. Цьогоріч у гранд-фіналі, що відбувся 4 березня на гірськолижному курорті "Буковель", Ігор Слюсарчук у запеклому поєдинку здолав суперника з полтавського клубу "Брінібор" Дмитра Мікуця.

- Цього разу так склалося, що ім'я суперника я дізнався лиш за тиждень до турніру, - розповідає Ігор. - Тому особливо готуватись “під когось” не мав можливості. Тренування проходили у звичному режимі.

Суперник тернополянина у своєму професійному рекорді має вже понад десяток поєдинків, тож досвід у нього є. Поєдинок двох важковаговиків тривав усі чотири заплановані раунди.

Чесно кажучи, перемога була нелегкою, - продовжує спортсмен. - Суперник сильний як у боротьбі, так і в ударній техніці. Але все ж мені вдалося відстояти вже вшосте титул Чемпіона Кубка Буковель у надважкій вазі. Тому дякую тренерам, що допомогли знайти необхідну комбінацію для перемоги.

Щодо організації “Кубку Буковлея”, то над організацією сьомого турніру, як каже Ігор Слюсарчук, організатори добре потрудились.

- Усе було організовано добре як для бійців, так і глядачів, - додає тернополянин. - Вже була повноцінна інтернет і телетрансляція, коментатори, тому думаю глядачам мало б сподобатись. Також забрали клітку, і ми виступали на татамі. З одного боку бої в клітці ніби більш видовищні, але на татамі ти є відкритішим саме для вболівальників.

У подальших планах чемпіона тиждень-два відпочинку та відновлення, а далі підготовка до нових турнірів. У Ігора Слюсарчука вже є кілька закордонних пропозицій.

20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook