Про нас
увійти

"Кубок Буковеля 2017": успіхи та невдачі тернопільських фрі-файтерів

категорія: Єдиноборства | дата: 22 02 2017

Чотири перемоги та дві поразки здобули вихованці тернопільського спортклубу "Характерник" у третьому турі Кубка Буковеля з фрі-файту, що відбувся 11 лютого у Карпатах.

Нагадаємо, що Кубок Буковеля має статус офіціних змагань Кубка України. А спортсмени борються за чемпіонські пояси. Найуспішніше у третьому турі виступив Віктор Кохно у ваговій категорії 77, 1 кг. Наш земляк у своїй четвірці одержав дві поспіль перемоги. У першому бою Віктор Кохно одноголосним рішенням суддів переміг бійця з Івано-Франківська Віталія Писанія. У наступному поєдинку від ударів тернополянина "постраждав" ще один франківець – Віктор Білий. Рефері зупинив бій уже на першій хвилині, зафіксувавши перемогу бійця з Тернополя технічним нокаутом.

Не менш успішно завершився поєдинок проти киянина Георгія Мітусова для нашого Михайла Грелі. Щоправда, для перемоги йому знадобився екстра-раунд. Втім у ньому тернопільський фрі-файтер завоював перемогу.

Менше пощастило титулованому Юрію Босому, який змагався у ваговій категорії 65,8 кг. Перший бій наш земляк виграв одноголосним рішенням суддів. Але у фіналі своєї четвірки Юрій Босий поступився задушливим прийомом.
 

Через хворобу готувався до поєдинків лише два тижні, - каже Юрій Босий. - Допустив помилки - значить більше потрібно працювати над певною технікою. У найближчих планах виступи на турнірах у Китаї, або Україні у березні.

Один із головних фаворитів Кубка Буковеля у вазі 77,1 кг тернополянин Микола Гринчук теж поступився. Щоправда, суперник нашому бійцю дістався досвідчений Олексій Валівахін з Кривого Рогу. Долю поєдинку на його другій хвилині вирішив больовий прийом "важіль ліктя".

У кожного в житті є свої пригоди та випробовування, - каже Микола Гринчук. - Так і у нас, спортсменів. Потрібно вміти гідно приймати перемоги і поразки. На жаль, напівфінальний поєдинок не пройшов по нашому сценарію, що призвело до поразки. Звісно мені прикро, адже завжди хочеться бути кращим. Але невдача - це просто можливість почати знову, тільки вже більш мудро. Ми так просто не здаємось тому , що ми "Характерники".

Зараз спортсмен відновлюється, збирається з думками та налаштовується на новий крок та роботу. І дякує усім за підтримку та віру у "Характерників". А вже 1 квітня на Миколу Гринчука чекає бій у Польші на професійному турнірі Spartan Fight. В цьому турнірі хлопець ще ні разу не програвав, зараз має можливість поборотися за звання претендента на чемпіонський пояс в даному промоушені.

20 хвилин

Нагадаємо, що Кубок Буковеля має статус офіціних змагань Кубка України. А спортсмени борються за чемпіонські пояси. Найуспішніше у третьому турі виступив Віктор Кохно у ваговій категорії 77, 1 кг. Наш земляк у своїй четвірці одержав дві поспіль перемоги. У першому бою Віктор Кохно одноголосним рішенням суддів переміг бійця з Івано-Франківська Віталія Писанія. У наступному поєдинку від ударів тернополянина "постраждав" ще один франківець – Віктор Білий. Рефері зупинив бій уже на першій хвилині, зафіксувавши перемогу бійця з Тернополя технічним нокаутом. Не менш успішно завершився поєдинок проти киянина Георгія Мітусова для нашого Михайла Грелі. Щоправда, для перемоги йому знадобився екстра-раунд. Втім у ньому тернопільський фрі-файтер завоював перемогу. Менше пощастило титулованому Юрію Босому, який змагався у ваговій категорії 65,8 кг. Перший бій наш земляк виграв одноголосним рішенням суддів. Але у фіналі своєї четвірки Юрій Босий поступився задушливим прийомом.
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Sport/kubok-bukovelya-2017-uspihi-ta-nevdachi-ternopilskih-fri-fayteriv-10584898.html
Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook