Про нас
увійти

Фрі-файтер Микола Гринчук вийшов до півфіналу "Кубка Буковеля"

категорія: Єдиноборства | дата: 20 01 2017
Фрі-файтер Микола Гринчук вийшов до півфіналу

Дві перемоги у першому турі кубка вихованець тернопільського "Характерника" Микола Гринчук здобув 14 січня. Тепер спортсмен готується до півфіналу. Також попереду бої ще трьох вихованців спортклубу.

— Це уже сьомий "Кубок Буковеля", який традиційно проходить в гірськолижному курорті, — розповідає Микола Гринчук. — Кожного року професійний турнір збирає кращих з кращих спортсменів України. Щодо рингу, то цьогоріч замість звичного рингу зробили відкритий майданчик.

Перший тур був був розділений на четвірки по чотири учасники у кожній відбірковій групі. Микола мав два бої. Першим його суперником був спортсмен з Івано-Франківська - Андрій Чуревич.

— Він хороший, перспективний спортсмен, базовий ударник, — каже тернополянин. — Ми з моїми тренерами знали, що перший бій буде саме з ним, тому розробляли план поєдинку. Ключі до суперника були підібрані правильно і після розміну в стійці були вдалі проходи в ноги. Я займав позицію та розбивав суперника.

В другому раунді, після вдалого переводу в партер, бій було завершено достроково технічним нокаутом. Наступний поєдинок Микола провів з не менш титулованим спортсменом з Кременчука Максимом Сергеєвим.

— Це був один з найкоротших боїв вечора, — продовжує Микола. — Після кількох вдалих лоукіків в стійці, суперника було переведено на настил. Зайнявши вдалу позицію, я провів больовий прийом — вузол плеча. І цим закінчив бій достроково у першому раунді. Але це тільки початок і все саме цікаве чекає нас попереду. Нові поєдинки, титули, пояса.

Зараз спортсмен відновлюється і готується до бою у півфіналі, який відбудеться 11 лютого. Його суперником буде спортсмен з Кривого Рогу Олексій Валівахін. Після перемоги у цьому поєдинку Микола Гринчук битиметься 4 березня за пояс чемпіона у цьому дивізіоні. Крім Миколи Гринчука у турнірі ще беруть участь й інші вихованці "Характерника" — бої Юрія Босого та Віктора Кохно пройдуть 28 січня, а Ігора Слюсарчука 4 березня.

— Я бажаю хлопцям успіху і тримаю кулаки за них, — додає Микола Гринчук. — І хочу подякувати за все тренерам Валерію Чоботарю та Олександру Долішньому Також хлопцям, які причетні до моєї підготовки, близьким людям, рідним, друзям за підтримку.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook