Про нас
увійти

Юні борці вільного стилю з Тернопілля привезли з Кам’янця-Подільського чотири медалі

категорія: Єдиноборства | дата: 27 12 2016
Юні борці вільного стилю з Тернопілля привезли з Кам’янця-Подільського чотири медалі

XIII Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту СРСР, тренера Валентина Алексійчука впродовж двох днів тривав у Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У змаганнях виступили команди з Києва, Чернівців, Броварів, Верховини, Збаража, Тернополя, Хмельницького, Борщова, Тульчина, Городка, Коломиї, Нової Ушиці, а також представники Польщі, Молдови, Словаччини. Загалом участь у заході взяло 26 команд, близько 300 спортсменів 2001 року народження та молодших.

Щодо результатів борців із Тернопілля, то Василь Яценко з Борщова виборов золоту медаль у ваговій категорії до 42 кг. Бронзовими призерами цих змагань стали тернополянин Тарас Драбюк (вагова категорія до 26 кг), також збаражчани Катерина Мельник (вагова категорія до 32 кг), Антон Семенчук (вагова категорія до 42 кг) та Андрій Сидяга (вагова категорія до 66 кг). В напруженій сутичці за третє місце у категорії до 32 кг травмувався і змушений був зійти зі змагань Віктор Юрков з Тернополя.

Василь Яценко зі Скали-Подільської є вихованцем тренера Руслана Антонюка, зараз навчається у Львівському спортивному інтернаті, однак на турнірах різних рівнів захищає честь нашого краю. А збаразькі спортсмени Андрій Сидяга, Антон Семенчук та Катя Мельник представляють Збаразьку РК ДЮСШ, де займаються у тренерів Петра та Євгена Королів і Олега Борисевича. За словами Петра Короля, ці спортсмени зазвичай виступали серед молодших юнаків, а на цьому турнірі спробували свої сили серед старших, відтак, здобувши призові місця впевнено продемонстрували свої потенційні можливості.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook