Про нас
увійти

Тернополянка захистила титул чемпіонки України з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 21 12 2016
Тернополянка захистила титул чемпіонки України з боксу

Тернопільська боксерка Олеся Крисюк вкотре здобула перемогу на чемпіонаті України серед юніорок.

Всеукраїнська боксерська першість серед жінок відбувалася з 12 до 17 грудня у Івано-Франківську та зібрала майже сотню кращих боксерок країни. Наша Олеся Крисюк виступила у ваговій категорії 66 кг. Тернополянка провела на чемпіонаті України два поєдинки і обидва завершила достроково. У півфіналі Олеся Крисюк розібралася з боксеркою із Запоріжжя. А у фіналі подолала опір місцевої франківської спортсменки, тим самим підтвердивши своє звання найсильнішої боксерки України у цій категорії.

Цей чемпіонат України для нашої боксерки був останнім у цьому році. Наступний етап – це підготовка до Міжнародного турніру, що відбудеться у середині січня наступного року у Сербії. Одразу ж після нового року Олеся Крисюк вирушить на навчально-тренувальні збори, звідки безпосередньо вирушить до Сербії. А у середині лютого 2017-го на дівчину чекає ще один чемпіонат України, де спортсменка боротиметься за путівки на чемпіонат Європи з боксу, що запланований на квітень.

Олеся Крисюк тренується під керівництвом Руслана Фірмана у спортклубі "Шкіряна Рукавичка" та представляє спортшколу з греко-римської боротьби. Навчається спортсменка у правовому ліцеї №2. До слова, фінансову допомогу бокерці для виїзду на чемпіонат України надав президент Федерації боксу Тернопілля Євген Степанов та меценат Володимир Кельнер. А допомогу у підготовці надало обласне управління спорту.

За матеріалами 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook