Про нас
увійти

Малі та дорослі фрі-файтери змагались у міському чемпіонаті (ВІДЕО)

категорія: Єдиноборства | дата: 19 12 2016
Малі та дорослі фрі-файтери змагались у міському чемпіонаті (ВІДЕО)

Свої вміння з фрі-файту у суботу, 17 грудня, показували і малі, і дорослі вихованці спортклубу "Характерник". Чемпіонат міста пройшов у 16-й школі.

— Цей чемпіонат з фрі-файту проходить п'ятий рік поспіль. Ми його започаткували, щоб діти, які прийшли з вересня чи жовтня могли перевірити свої навички і знаня, — розповіадє організатор чемпіонату та тренер СК "Характерник" Олександр Долішній. — У перших турнірах, які ми проводили брав участь Андрій Юркевич, Орест Квач, Роман Ільяшенко. І після загибелі цих хлопців ми присвятили турнір їм.

Турнір уже традиційно проводять у приміщенні 16-ї школи. Спершу між собою змагались діти, а потім дорослі. Усі вони визованці СК "Характерник".

— Сьогодні тут виступало п'ять моїх вихованців, наймолодшому — шість років, — каже тренер спортклубу Анатолій Стеліга. — Ще є учасник якому вісім років, дванадцять і двоє хлопців старших - 18 та 21 рік.

У турнірі взяло участь близько 30 дітей дітей віком від 5-ти років. Решта — дорослі.

— Сьогодні загалом взяло участь лише 70 спортсменів, бо дуже багато похворіли, — каже Олександр. — Планували, що буде 120. Минулого року було 110 учасників. За свої старання спортсмени отримали грамоти та медалі.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook