Про нас
увійти

Тернопільські боксери відзначилися у Львові та Житомирі

категорія: Єдиноборства | дата: 14 12 2016
Тернопільські боксери відзначилися у Львові та Житомирі

Ряд медалей здобули боксери тернопільських спортклубів "Шкіряна рукавичка" та "Поєдинок" на турнірах у Львові та Житомирі.

У місті Лева відбувася 14-ий Всеукраїнський турнір на призи чемпіона світу з боксу серед професіоналів та призера Олімпійських ігор Андрія Котельника. Участь у ньому взяли 70 боксерів з усієї України. Честь Тернопілля захищали п'ять спортсменів.

Золоту нагороду у Львові здобув наш Ігор Будзінський, який виграв усі три поєдинки. Срібними призерами турніру Котельника стали Захар Степанов та Олександр Парфенюк. А Юрій Ільїнов виборов "бронзу". До того ж, Захар Степанов отримав індивідуальний приз "За волю до перемоги".

У той же час ще четверо тернопільських боксерів брали участь у п'ятому Всеукраїнському туннірі до Дня захисника Вітчизни, що відбувався у Житомирі. "Золото" вдалося вибороти нашому Максиму Грейцару. Срібні нагороди у активі Данила Рибченка та Віталія Шморгуна. Третім у своїй ваговій категорії став Олександр Струмецький.

Тренуються спортсмени під керівництвом тренерів Анатолія Фірмана, Романа Діткуна, Івана Савченка та Івана Александрівського та представляють дві спортшколи – з греко-римської боротьби та обласну школу літніх видів спорту. Профінансував поїздку на змагання президент Федерації боксу Тернопілля Євген Степанов. Допомогу спортсменам надав і віце-президент спортклубу "Шкіряна Рукавичка" Володимир Бліхар.

До речі, обидва турніри для тернополян були етапом підготовки до чемпіонату України з боксу серед молоді, що відбудетсья з 19 до 25 грудня у Харкові.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook