Про нас
увійти

Тернопільський фрі-файтер побив китайця у професійному турнірі (ФОТО)

категорія: Єдиноборства | дата: 05 12 2016
Тернопільський фрі-файтер побив китайця у професійному турнірі (ФОТО)

Суперника з Китаю вихованець СК "Характерник" фрі-файтер Юрій Босий переміг у професійному турнірі зі змішаних єдиноборств "Conquest of heroes".

— Перш за все хочу подякувати моїм тренерам Валерію Чоботарю та Олександру Долішньому, а також людям які мали неабияке відношення до моєї підготовки, — каже Юрій Босий. — А саме Віктору Мацикуру, Руслану Фірману та Анатолію Стелізі. Також дякую хлопцям, які зі мною тренуються і людям, які мене знають і підтримували.

Про поєдинок спортсмен дізнався за три тижні до нього, тоді і почав готуватися.

— Взагалі, я тренуюсь постійно, просто ці три тижні підготовка велась під конкретного суперника, — розповідає Юрій. — Суперником був китаєць. З ним було тільки відео трирічної давнини, яке я знайшов. В цьому полягала складність підготовки, оскільки я не знав що саме він буде робити в поєдинку.

Проте бій пройшов досить швидко. Китайський спортсмен з перших секунд наніс тернополянину удар коліном в стрибку.

— Я цей удар блокуюі заодно переводжу його у партер, де завдаю кілька пробивних ударів, — продовжує Юрій. — Під дією яких він віддає мені спину і я проводжу задушливий прийом.

У свою перемогу хлопець вірив, бо інакше, як каже він сам, не виступав б. Наступний етап цього турніру запланований на березень, після китайського нового , тому Юрій Босий готуватиметься до нього.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook