Про нас
увійти

Борці з Тернополя та Збаража змагалися на турнірі Анатолія Костевича

категорія: Єдиноборства | дата: 16 11 2016
Борці з Тернополя та Збаража змагалися на турнірі Анатолія Костевича

Минулими вихідними у Тернополі пройшов турнір з вільої боротьби пам’яті тренера, чемпіона України, майстра спорту Анатолія Костевича.

У змаганнях взяли участь юнаки з Тернополя та Збаража. Серед юнаків 2007-2008 років народження у ваговій категорї до 29 кілограмів чемпіоном став Назар Васьків зі Збаража , серед юнаків 2005-2006 років народження лідирували також збаражчани Назар Григоряк (в.к. до 29 кг), Юрій Дячук (в.к. до 53 кг) та Владислав Пожогін (в.к. до 56 кг).

У цій же віковій групі  серед тернополян чемпіонами стли Єгор Тихий (в.к. до 32 кг), Віктор Бурчак (в.к. до 35 кг), Богдан Косач (в.к. до 38 кг), Юрій Беліченко (в.к. до 41 кг) та Анатолій Штангерт (в.к. до 47 кг).

Наступний важливий борцівський спортивний захід  XXIV Міжнародний юнацький меморіал тренера Богдана Сцібайла проходитиме у Тернополі 19-20 листопада у спортзалі Тернопльського націонльного педагогічного університету ім. В.Гнатюка. Урочисте відкриття турніру відбудеться у суботу 19 листопада о 14-ій годині. У змаганнях очікується участь сильніших борців України, команд з Польщі  та Молдови.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook