Про нас
увійти

Тернопільські боксери перемогли на Міжнародному турнірі

категорія: Єдиноборства | дата: 10 11 2016
Тернопільські боксери перемогли на Міжнародному турнірі

Ряд медалей здобули тернопілські боксери на 17-му Міжнародному турнірі з боксу, пам'яті Анатолія Яндали, що з 2 до 5 листопада відбувався у Рівному.

Тернопілля на цих змаганнях представили вісім спортсменів з трьох спортклубів — "Шкіряна рукавичка" (КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби), "Поєдинок" (обласна ДЮСШ) та "Медобори" (теребовлянська ДЮСШ). Змагались тернополяни у двох вікових групах — юніори та молодь.

Серед юніорів золоту нагороду здобув Юрій Ільїнов, який усі три поєдинки виграв технічним нокаутом. Спортсмена визнали кращим боксером турніру. Також у категорії юніори бронзові нагороди здобули наші Віталій Шморгун, Роман Кузяк та Назар Крупа.

У категорії молодь золоті медалі отримали Ігор Будзінський, Дмитро Парфенюк і Ростислав Фірман. Останній також став володарем нагороди "За волю до перемоги". А третє місце у цій категорії дісталося Олександру Парфенюку.

Усього на турнірі в Рівному змагались близько 80 боксерів. Участь у змаганнях взяли і дві команди з сусідньої Білорусі. Поїздку тернопільських боксерів профінансував президент Федерації боксу Тернопільщини Євген Степанов. Окрему подяку спортклуб "Шкіряна рукавичка" висловлює і своїм віце-президентам Івану Сопронюку та Володимиру Бліхару. Тренуються спортсмени під керівництвом тренерів Анатолія Фірмана, Івана Савченка, Романа Діткуна, Володимира Шнуровського, Віктора Петрова та Володимира Масика.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook