Про нас
увійти

Срібло та чотири бронзи в активі тернополян в V Спортивних іграх школярів України

категорія: Єдиноборства | дата: 10 11 2016
Срібло та чотири бронзи в активі тернополян в V Спортивних іграх школярів України

Цими вихідними в Запоріжжі завершились змагання з вільної та греко-римської боротьби в залік V Спортивних ігор школярів України 2016 року.

Школярі Тернопільщини під керівництвом Жирія О.Є. та Антонюка Р.О. змогли показати достойно результати у вільній боротьбі. Учасниками Ігор стали вихованці Тернопільської КДЮСШ №1 та Збаразької ДЮСШ. В загальному в змаганнях прийняло участь близько 200 школярів із 24 команд зі всієї України. Першість майбутні олімпійці виборювали у вільній та греко-римській боротьбі.

Срібло в ваговій категорії 54 кг здобув учень Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №23 Ільницький Василь, на третю сходинку п’єдесталу зуміли піднятись учні Збаразької ЗОШ №2 Бебко Олександр (кат.54 кг) і Михальський Олександр (кат.85 кг), учениці Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №14 ім. Б.Лепкого Вовк Каріна (кат.46 кг) та Сивак Аліна(кат.46 кг).

За два кроки до медалі зупинились Жезняк Андрій (42 кг, Збаразька ЗОШ №2), Рибін Володимир (54 кг, ТЗОШ №23), Жирій Святослав (58 кг, ТЗОШ №13), Малищик Богдан (52 кг, ТЗОШ №14), Журавель Тетяна (70 кг, ТЗОШ №14). В учнів Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст. Борщівської ДЮСШ Антонюка Андрія (50 кг) та Галайчука Валентина (76 кг) в активі 10 місце.

В командному заліку наші школярі здобули 8 та 10 місце серед юнаків та дівчат.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook