Про нас
увійти

Один чемпіон і 12 призерів — результат "Кубка міського голови Тернополя"

категорія: Єдиноборства | дата: 04 11 2016
Один чемпіон і 12 призерів — результат

Щедрий врожай нагород зібрали вихованці Збаразької РК ДЮСШ (тренери Петро та Євген Королі, Олександр Шафранський) під час ІV Всеукраїнського турніру з вільної боротьби "Кубок голови міста Тернопіль", який відбувся 7-8 жовтня в обласному центрі. Змагання зібрали близько сотні юнаків та дівчат з різних міст України. Збараж представляли 15 учасників і лише двоє залишились без нагород.

Зокрема чемпіонський титул виборов Андрій Жезняк, хоча змагався у ваговій категорії 42 кг, якої він ще не досягнув. Також довелось випробовувати свої сили у поєдинках з важчими за нього спортсменами срібному призеру змагань Владиславу Харишу, який виступив у категорії 32 кг. Хоча зазвичай він змагається у категорії 27 кг.

"Срібло" здобули також Богдан Бастюк (38 кг), Вадим Крупський (42 кг), Олег Ключка (46 кг), серед дівчат — Настя Михальська (44 кг), Вікторія Нікітюк (52 кг), Мар’яна Козак (70 кг).

Бронзові медалі — у Назара Григоряка (32 кг), Арсена Царя (38 кг), Вадима Опуди (42 кг), серед дівчат — Діани Папури (44 кг) та Ірени Деркач (44 кг).

— На цих змаганнях, — відзначив тренер Петро Король, — особливим є те, що багатьом нашим вихованцям довелось вперше боротись не у своїх категоріях, оскільки відповідних їхній вазі не було. Але ця обставина додала хлопцям та дівчатам ще більшого азарту у поєдинках, а перемоги відповідно набрали більшої ваги. Дані змагання стали своєрідним випробуванням спортсменів перед наступними, ще більш важливими турнірами, які їх чекають цієї осені.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook