Про нас
увійти

Тернополяни стали призерами турніру з кікбоксингу "Меч Древлян"

категорія: Єдиноборства | дата: 11 07 2016
Тернополяни стали призерами турніру з кікбоксингу

П'ятеро представників Федерації кікбоксингу Тернопільщини стали призерами турніру "Меч Древлян", що відбувся у Житомирі.

Усі п'ятеро спортсменів у своїх вагових категоріях дійшли до фіналу. Однак, у підсумку наші земляки поступилися своїм суперникам.

— Перш за все у фіналі не вистачило досвіду, — каже тренер спортсменів Олександр Дульнєв. — Крім того, у двох поєдинках нас відверто засудили місцеві судді, які віддали перемогу своїм землякам. Проте хлопці все одно здобули нагороди – цінні призи та іменні медалі.

Відтак срібними призерами "Меча Древлян" стали Валентин Касіян, Михайло Стриєшин, Артур Головатий, Ілля Агеєв та Олег Козарик. Поїздку юних кікбоксерів профінансував почесний президент Федерації кікбоксингу Тернопільщини Іван Чайківський. А допомогу у підготовці надали обласне управління спорту та міськрада.

За словами Олександра Дульнєва, зараз тернопільські спортсмени готуються до європейських чемпіонатів з боксу та кікбоксингу.

— Моя підопічна Христина Дядьо та підопічна тренера Руслана Фірмана Олеся Крисюк готуються до чемпіонату Європи з боксу, — каже він. — Він пройде з 15 до 19 вересня у турецькій Анкарі. Плануємо брати участь і у чемпіонаті Європи з кікбоксингу, що відбудеться у Афінах у листопаді. Тернопілля на змаганнях можуть представити Любов Дереш, Василь Худзік та Христина Дядьо.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook