Про нас
увійти

Тернопільський фрі-файтер побив росіянина у Китаї

категорія: Єдиноборства | дата: 08 07 2016
Тернопільський фрі-файтер побив росіянина у Китаї

Тернопільський фрі-файтер важковаговик Ігор Слюсарчук здобув перемогу у турнірі World Kings Glory, який відбувся 7 липня у Китаї, в місті Харбін.

Хлопець переміг суперника з Росії у першому ж раунді.

— Місяць тому мій тренер та керівник клубу "Характерник" Валерій Чоботарь запропонував поїхати на турнір у Китай і я погодився, — розповідає Ігор Слюсарчук. — Частина підготовки проходила у Львові, а частина у Тернополі. У Львові робився акцент на ударну техніку і в цьому мені допомагає Дмитро Степанов та львівська школа боротьби. Інша частину підготовки була у тернопільському "Характернику", де акцент підготовки робився на комбінування ударної та борцівської техніки.

На жаль, поїхати на турнір зі своїм вихованцем Валерію Чоботарю не вдалось і його замінив лікар клубу — Віталій Литвинюк.

Суперником Ігора Слюсарчука був фрі-файтер з російського міста Оренбург Олексій Кисер. Завершився бій на користь Ігора ще у першому раунді на 4 хвилині ударами в партері.

— Щодо результату бою, то я розраховував що бій пройде цілу дистанцію, — каже спортсмен. — Адже мій суперник був з Росії, а в них дуже сильно розвивається цей спорт і хлопці проходять хорошу підготовку. Мій суперник — хороший хлопець. Ми і після змагань спокійно спілкувались.

Зараз Ігор Слюсарчук планує відпочити, провести більше часу з сім'єю і знову розглядатиме пропозиції для боїв.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook