Про нас
увійти

Тернопільські фрі-файтери зазнали двох поразок у Китаї

категорія: Єдиноборства | дата: 30 06 2016
Тернопільські фрі-файтери зазнали двох поразок у Китаї

Двоє представників тернопільської школи фрі-файту "Характерник" Микола Гринчук та Володимир Ізанський зазнали поразок на турнірі "WLF E.P.I.C. 5" зі змішаних видів єдиноборств у китайському місті Чженчжоу.

Наші спортсмени захищали честь українського клубу "Пересвіт Промоушн".  

Володимир Ізанський програв китайському бійцеві Ронг Фану, а Микола Гринчук поступився також господарю змагань Геле Квінгу.

— Володимир Ізанській зазнав поразки. Не встиг зорієнтуватися і пропустив прохід в ноги, — написав у своїй сторінці у Фейсбуці представник клубу "Пересвіт Промоушн" Михайло Россохатий. — Зі сторони нашого бійця була спроба зробити скручування п'яти, але невдало. Далі суперник зайнявши позицію маунт обрушив на Володимира град ударів. І хоча всі припали в блоки, рефері через пасивний захист зупинив бій. Микола Гринчук дуже прикро пограв. Повністю перемігши в першому раунді, не зміг розвинути успіх у другому. Після невдалої спроби здійснити проході в ноги, потрапив в невигідну позицію і в кінцевій рахунку суперник провів важіль ліктя.

Для Миколи Гринчука та Володимира Ізанського це була перша спроба боїв у Китаї.

— Для того кому цікаво! Бій програв! Больовим на руку в 2 раунді, — прокоментував свою поразку у соцмережах Микола Гринчук. — На цьому не зупиняюсь і руки не опускаю! Шлях воїна несе за собою перемоги та поразки. Цього разу поразка, але вона повинна прийнятись з честю. Це бій, в якому результат може бути не завжди в твою користь. Всім дякую, хто мене підтримував і вірив в мене. Слова співчуття непотрібні я живий здоровий)))) Приймаю все з честю! Дякую Вам!

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook