Про нас
увійти

Юні збаразькі борці провели збори у Німеччині

категорія: Єдиноборства | дата: 26 06 2016
Юні збаразькі борці провели збори у Німеччині

У червні юні борці − вихованці ФСК "Чемпіон" і РК ДЮСШ завершили навчальний рік участю у цікавих та престижних змаганнях, серед яких — одні закордонні.

9-15 червня збаражани виступили у Міжнародному турнірі та взяли участь у навчально-тренувальному зборі в німецькому місті Люккенвальде. Змагання відбулись за участю 17 держав і пройшли на високому рівні — рівні збірних команд держав. У тренувальному зборі збаражани мали нагоду перейняти досвід у спортсменів Німеччини, Швеції, Австрії. Високий рівень конкурентів не дав змоги нашим землякам пробитись до призових місць. У особистому заліку Олег Ключка посів лише шосте місце (категорія 42 кг), Олександр Михальський — сьоме (категорія 76 кг).

Кращі результати місцеві борці показали у Львові, де 15-16 червня відбувся традиційний турнір серед юнаків "Кубок Львова", який зібрав 320 учасників. Серед молодших юнаків чемпіоном став Богдан Бастюк (вагова категорія 35 кг), "срібло" здобув Владислав Хариш (26 кг). Серед старших юнаків "золото" виборов Юрій Вовк (35 кг), бронзова медаль у Олександра Розмайрана (59 кг). Серед дівчат — на третьому місці Катя Мельник (32 кг), на п’ятому — Надія Врубель (52 кг).

А в Міжнародному турнірі пам’яті заслуженого тренера України Олега Сазонова, який відбувся 16-17 червня у Львові за участю збірних Грузії, Вірменії, Ізраїлю, Литви, Молдови та інших країн, найкращий результат — бронзова медаль — у Мар’яни Козак (70 кг). Олександр Михальський, який отримав травму в сутичці за вихід у фінал, зайняв п’яте місце у категорії 76 кг. На п’ятому місці також Олег Ключка (46 кг). Тренують збаразьких борців Петро та Євген Королі, Олег Борисевич, Олександр Шафранський. У наступні літні місяці юні борці матимуть нагоду відпочити в оздоровчих дитячих таборах області безкоштовно.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook