Про нас
увійти

СК "Тернопіль" тріумфально виступив у Львові

категорія: Єдиноборства | дата: 03 06 2016
СК

27-28-го травня в м. Львів у спорткомплексі "Грація" пройшов відкритий турнір з кікбоксингу WPKA "Проти дитячої злочинності і наркоманії".

Участь у змаганнях прийняли спортсмени з Чернівецької, Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Рівенської, Житомирської, Київської та Миколаївсьої областей. Честь СК "Тернопіль" представило 6 спортсменів.

Традиційно жодних перешкод на своєму шляху не побачив Сливінський Максим, який спершу легко за очками здолав спортсмена з м. Миколаїв у розділі лоу-кік, а згодом уже за 17 секунд відправив у нокаут свого візаві з м. Ужгород в розділі К-1 та вийшов у фінал даного турніру. На останній поєдинок супротивник Максима вирішив на ринг не виходити, тому наш спортсмен став чемпіоном у 2-х розділах в ваговій категорії до 45 кг!

Переможний почин свого товариша підтримав і досвідчений Вербовецький Максим, який без особливих проблем переміг у фіналі спортсмена з м. Чернівці та став чемпіоном у розділі фул-контакт (вага до 55 кг).

Вдалим виявився виступ і Семенюка Максима, який проявив шалену волю до перемоги і став першим у розділі лоу-кік в ваговій категорії до 35 кг, здолавши в фіналі спортсмена з м. Ужгород.
Гідно виступив і Дець Денис, якому лише в останньому раунді у надважкому поєдинку вдалось перемогти свого суперника з м. Ужгород та стати переможцем у ваговій категорії до 35 кг.

Вдало себе показав і новачок на такому рівні Шаванов Олександр. Для нього це були перші змагання такого рівня. Так Саша спершу чисто переміг спортсмена з м. Чернівці, а у фінальному поєдинку лише на останніх секундах поступився візаві з м. Ужгород та став 2-им у ваговій категорії до 30 кг.

Останнім у ринг виходив наймолодший спортсмен СК "Тернопіль" Онуферко Максим, який показав себе з найкращої сторони, та зайняв 2-ге місце в ваговій категоріх до 27 кг.

Тренуються спортсмени під керівництвом Антошківа В.І. Вітаємо спортсменів та бажаємо подальших перемог. Також клуб висловлює подяку за комфортабельну доставку спортсменів на змагання Шаванову Олегу Олександровичу!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook