Про нас
увійти

Тернопільські кікбоксери стали чемпіонами у Рівному (ВІДЕО)

категорія: Єдиноборства | дата: 17 05 2016
Тернопільські кікбоксери стали чемпіонами у Рівному (ВІДЕО)

Дев'ять золотих та одну срібну медаль здобули представники Федерації кікбоксингу Тернопільщини на відкритому чемпіонаті Рівненської області з цього виду спорту.

Участь у змаганнях взяли 130 спортсменів із п'яти областей – Рівненської, Житомирської, Львівської, Волинської і Тернопільської.

— Усі десять учасників нашої команди стали призерами турніру, — каже тренер Олександр Дульнєв. — Дев'ять кікбоксерів стали чемпіонами і лише один боєць у фіналі поступився через брак досвіду.

Відтак, золоті нагороди чемпіонату Рівненської області здобули наші Валентин та Владислав Касіяни, Назар Дармороз, Дмитро Шамрай, Олександр Ямнюк, Михайло Стриєшин, Ілля Агеєв, Євген Курило та Христина Дядьо.

— Кращим бійцем турніру організатори визнали нашого Михайла Стриєшина, — додає Олександр Дульнєв. — Він провів три поєдинки з представниками рівненського клубу "Праджат" і в усіх здобув переконливі перемоги. Два бої він завершив достроково. Видовищну перемогу нокаутом також здобув Олександр Ямнюк. А Христина Дядьо побила багаторазову чемпіонку України з кікбоксингу.

Профінансував поїздку нашим спортсменам почесний президент Федерації кікбоксингу Тернопільщини Іван Чайківський. А допомогу у підготовці до змагань надала міськрада.

До слова, з 18 до 22 травня наші кікбоксери вирушають до Броварів щоб взяти участь у чемпіонаті України серед студентів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Тернопілля теж представлять десять кікбоксерів.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook