Про нас
увійти

Тернопільська боксерка виграла міжнародний турнір

категорія: Єдиноборства | дата: 10 05 2016
Тернопільська боксерка виграла міжнародний турнір

Переможницею міжнародного турніру з боксу пам'яті Георгія Шумейка стала вихованка ДЮСШ "Спартак" та спортклубу "Шкіряна Рукавичка" Олеся Крисюк.

Турнір відбувався у Кривому Розі з 4 до 8 травня. Крім українських боксерок у ньому брали участь представниці Казахстану, Азербайджану та Грузії. Загалом участь у міжнародних змаганнях взяли майже сто дівчат-юніорок. Тернополянка у Кривому Розі провела два поєдинки.

— У першому бої суперницею Олесі була представниця Казахстану, — каже один з тренерів спортсменки Руслан Фірман. — Наша боксерка здобула впевнену перемогу. Так сталося, що і у другому бої їй у суперниці дісталась казашка, яку Олеся теж побила без жодних труднощів.

За словами Руслана Фірмана, ці міжнародні змагання були одним із етапів підготовки перших номерів збірної України до майбутнього чемпіонату Європи. Однією із претенденток на поїздку є і наша землячка Олеся Крисюк, яка виступає у ваговій категорії 70 кг.

— З 28 травня Олеся разом із Христиною Дядьо вирушають на навчально тренувальні збори у Тисовець у складі збірної України, — додає тренер. — Там наші дівчата пробудуть до 12 червня, після чого на ниї чекає участь у міжнародному турнірі у Сербії. Відтак, впродовж усіх зборів дівчата готуватимуться до відповідальних змагань.

До слова, разом із Русланом Фірманом тренує Олесю Крисюк і наставник Микола Петришин.

Нашій землячці з поїздкою на міжнародні змагання допомогли президент Федерації боксу Тернопілля Євген Степанов, а також президент та віце- президент клубу "Шкіряна Рукавичка" Ігор Марцінковський і Володимир Бліхар.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook