Про нас
увійти

Команда збаразьких борців вчергове здобула "золото"

категорія: Єдиноборства | дата: 07 05 2016
Команда збаразьких борців вчергове здобула

На цей раз на третьому відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби на призи заслуженого майстра спорту Павла Олійника, який відбувся минулого тижня у Хмельницькому.

Нашим землякам — вихованцям РК ДЮСШ, ФСК "Чемпіон" тренерів Петра та Євгена Королів, Олександра Шафранського, Олега Борисевича вдалось стати першими серед двадцяти команд з областей України та Молдови (320 учасників). На другому місці — спортсмени з Кам’янця -Подільського, на третьому — чернівецька команда.

В особистому заліку у своїх вагових категоріях чемпіонами стали Владислав Хариш (26 кг) та Вікторія Нікітюк (44кг). Срібних нагород у збаражан також дві — у Богдана Федчишина (29 кг) та Арсена Царя (38 кг). Шестеро земляків здобули бронзові медалі — Назар Григоряк (29 кг), Богдан Бастюк (34 кг), Антон Семенчук (42 кг), Андрій Сидяга (59 кг), Владислав Пожогін (66 кг), Катя Мельник (33 кг).

— Із 26 членів команди, — відзначив президент ФСК "Чемпіон" Петро Король, — було чимало таких, що вперше взяли участь у подібних змаганнях, тому вони були для них важливим етапом у їхньому становленні як спортсменів, дали їм новий потужний досвід та можливість випробувати власні сили.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook