Про нас
увійти

Студенти ТДМУ вибороли призові місця у Всеукраїнському чемпіонаті з кікбоксингу

категорія: Єдиноборства | дата: 06 05 2016
Студенти ТДМУ вибороли призові місця у Всеукраїнському чемпіонаті з кікбоксингу

П’ятеро студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського у складі збірної команди Тернопільської області з кікбоксингу (12 осіб) нещодавно взяли участь у чемпіонаті України з кікбоксингу серед дорослих, юнаків і юніорів, який відбувся в Дніпропетровську. Позмагатися за звання кращого спортсмена приїхали представники всіх регіонів нашої країни. Загалом взяло участь 600 кікбоксерів. Під час цих змагань паралельно відбувся відбір спортсменів для участі в чемпіонаті світу, який запланований на осінь цього року в Італії.

Усі наші студенти продемонстрували високий рівень підготовки і здобули чимало перемог. Добре виступив представник стоматологічного факультету Сергій Лобазов, який посів третє місце. Інший студент стоматологічного факультету Ігор Морозовський у півфінальному поєдинку з заслуженим майстром спорту і дворазовим чемпіоном світу провів бій на рівні і не поступився йому у майстерності та силі. Правда, судді віддали перевагу вже досвідченому спортсмену. Ще один наш студент Владислав Кушнірчук став фіналістом турніру і в двох версіях поєдинків (фул-контакт і лайт-контакт лоу-кік) посів два других місця. Студент медичного факультету Іван Попіль посів 3 місце в версії поєдинків лоу-кік-лайт. Студент фармацевтичного факультету Вадим Ванджура посів четверте місце. Він блискавично провів усі поєдинки. Цей хлопець має прекрасний потенціал для майбутніх перемог.

Усі спортсмени  виконали норматив кандидата в майстри спорту і невдовзі отримають відповідні посвідчення. Вони є вихованцями спортивного клубу "Медик". Поїздка на змагання відбулася завдяки керівництву нашого університету та Національної поліції в Тернопільській області. Останні на безоплатній основі надають свою спортивну залу для занять наших спортсменів. Сьогодні в клубі займається понад 30 студентів, а керує ним доцент кафедри медицини катастроф і військової медицини Петро Левицький. До речі, його син Максим, який є учнем ЗОШ №5, у цих змаганнях зайняв перше місце і став чемпіоном України у віковій категорії 13-15 років.

Джерело: ТДМУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook