Про нас
увійти

Борці Юрій Вовк та Андрій Ткач — подвійні чемпіони

категорія: Єдиноборства | дата: 29 04 2016
Борці Юрій Вовк та Андрій Ткач — подвійні чемпіони

Одразу дев’ять борців — вихованців Збаразької РК ДЮСШ тренерів Петра та Євгена Королів та Олександра Шафранського стали призерами Всеукраїнського турніру пам’яті В. Геращенка, який відбувся 15 квітня у Тернополі.

Чемпіонами турніру стали Юрій Вовк (вагова категорія 35) та Андрій Ткач (38 кг). Володарями срібних медалей стали Влад Хариш (32 кг), Богдан Бастюк (35 кг), Вадим Крупський (38 кг), Вадим Остапенко (42 кг), Влад Пожогін (66 кг). Треті місця у Богдана Федчишина (32 кг) та Антона Семенчука (42 кг).

Наступного дня Юрій Вовк та Андрій Ткач також блискуче виступили на відкритій першості Львівського училища фізичної культури, повторивши свій успіх і здобувши золоті медалі на турнірі, що зібрав понад 120 учасників. Срібними призерами змагань стали Богдан Бастюк (35 кг) та Вадим Крупський (38 кг).

— Турнір у Львівському училищі, — відзначив тренер хлопців Петро Король, — дуже високого рівня, адже заклад готує багато призерів: чемпіонів Олімпійських Ігор, світу, Європи. Тож нашим вихованцям довелось також зустрітись у поєдинках із потужними суперниками. До прикладу, Богдан Бастюк, який боровся серед старших від себе, переміг бронзового призера чемпіонату України і, вийшовши у фінал, уступив лише Юрію Вовку. Андрію Ткачу у першій сутичці також дістався серйозний суперник — призер чемпіонату України.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook