Про нас
увійти

Тернопільський фрі-файтер Микола Гринчук переміг у турнірі в Польщі

категорія: Єдиноборства | дата: 27 04 2016
Тернопільський фрі-файтер Микола Гринчук переміг у турнірі в Польщі

Вихованець тернопільського спортклубу "Характерник" фрі-файтер Микола Гринчук здобув перемогу у польському турнірі Spartan Fight3, який проходив у місті Кельце в суботу, 23 квітня.

Тернополянин був єдиним представником з України. Організатори визнали бій хлопця кращим поєдинком вечора.

— Spartan Fight — організація високого рівня, — каже Микола Гринчук. — І не зважаючи на те, що вона нова і пройшов лише третій турнір, для участі відбирались лише кращі спортсмени Польщі та інших країн. Я був єдиним представником з України. Як завжди я був налаштований на плідну працю і перемогу.

Для бійця ця перемога була важливою як ніколи, тим паче, що, насамперед, він відстоював честь свого клубу, міста та всієї України. Микола бився у ваговій категорії 77 кг, а його суперником був боєць з Польщі — Karol Szałowski.

— Щодо поєдинку, то формат бою був таким — три раунди по п'ять хвилин, але для того, щоб здолати суперника мені вистачило неповних півтора, — каже Микола. — Раунд перший розпочався досить насичено. Розміни з обох сторін без пасивної роботи, постійні атаки. Кожен з нас хотів закінчити бій достроково.

Під час першого раунду Микола Гринчук пропустив удар коліном в голову, але хлопець втримався на ногах.

— Цим ударом суперник завдав розсікання брови Колі, — каже директор Всеукраїнської Федерації фрі-файту та контактних єдиноборств Сергій Антропов. — Було досить багато крові, обидва спортсмени до кінця раунду були в крові. Власне через цей удар Микола боявся, що зупинять бій і вся його праця буде даремною. А це для нього, яка каже сам хлопець, було найбільшим страхом.

— Бій не зупинили і під кінець першого раунду я повністю контролював хід подій, які відбувались в октагоні, — продовжує Микола Гринчук. — Влучні попадання просто деморалізували мого опонента і все, що мені лишалось це завершити роботу в кінці першої “п'ятихвилинки”.

У другому раунді Микола вдало перевів суперника в партер та постійно контролював хід бою, що дозволило йому “добити” поляка. Переміг Микола технічним нокаутом - ударами в партері він заставив суперника здатись.

— Від себе хочу подякувати всім, хто мене підтримував, — додає Микола Гринчук. — Бо без вас та перемога не мала б такого значення.

Бій Гринчука організатори визнали кращим поєдинком вечора.

— Бо був дух, була боротьба, була кров по всьому октагону і глядачі від захвату просто "пищали", — додає пан Антропов. — Після цього поєдинку організатори підтвердили, що готові запрошувати наших спортсменів і надалі.

До слова, ще один вихованець "Характерника" Володимир Ізанський бився у турнірі SpartanFight 2 у березні. Хлопець тоді здобув перемогу у першому раунді.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook