Про нас
увійти

Тернопільські кікбоксери здобули медалі у Харкові (ФОТО)

категорія: Єдиноборства | дата: 13 04 2016
Тернопільські кікбоксери здобули медалі у Харкові (ФОТО)

Об'єднана команда СК "Тернопіль" (Ринг) та ОДЮСШ Спартак здобула 4 медалі на Чепіонаті України з кікбоксингу.

3 7 по 10 квітня в м. Харків у спорткомплексі ХТЗ пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WPKA. Участь у змаганнях прийняло понад 600 учасників з 17 областей України. Честь СК "Тернопіль та ОДЮСШ "Спартак" захищали 4 спортсмени.

Першим у ринг від тернопільської команди виходив юний дебютант Семенюк Максим, для якого це був перший старт на змаганнях такого рівня! Однак Макс показав хороший рівень підготовки та провів більш ніж хороший поєдинок у розділі фул-контакт. На жаль, він поступився роздільним рішенням суддів (2:1) харківському спортсмену ще на стадії 1/4 фіналу.

Згодом на ринг виходив Врбовецький Максим. Так у розділі лоу-кік він переміг за очками в важкому поєдинку свого візаві з Харкова, а днем пізніше поступився також за очками супернику з Полтави та став 2-им у ваговій категорії до 50 кг.

Переможний почин свого товариша продовжив Сливінський Максим. Спершу він легко здолав свого опонента з Сум, а згодом у фіналі вже за 20 секунд переміг технічним нокаутом свого супротивника з Житомира та став чемпіоном України в розділі лоу-кік у ваговій категорії до 40 кг. Так само яскраво наше місто Максим представив і в розділі К-1. Тут наш спотсмен був переведений в важчу вагову категорію до 45 кг (вага Максима 40 кг). Але і тут він не побачив на свому шляху жодних перешкод, здолавшив півфіналі за очками досвідченого спортсмена з Харкова. А днем пізніше відправив у глибокий нокаут ударом по печінці з коліна іншого харківського спортсмена уже в першому раунді та став чемпіоном у розділі К-1 у ваговій категорії до 45 кг!.

Вдало виступав і Демидась О. Спершу він здолав за очками свого візаві з Дніпропетровська, а згодом поступився уже знайомому супротивнику, багаторазовому чемпіону України Христосову І. в дуже рівному поєдинку та став 2-им у ваговій категорії до 60 кг (розділ фул-контакт).

Тренуються спортсмени під керівництвом Антошківа В. І.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook