Про нас
увійти

Тернопільські борці здобули перемоги у юнацькому турнірі "Орлятко-2016" (ФОТО)

категорія: Єдиноборства | дата: 12 04 2016
Тернопільські борці здобули перемоги у юнацькому турнірі

Одразу п’ятеро тернопільських борців греко-римського стилю здобули перемоги у домашньому юнацькому турнірі "Орлятко-2016".

Минулих вихідних, 8-10 квітня, у приміщенні ТНПУ ім. В. Гнатюка проходив 42-ий, традиційний Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби "Орлятко-2016".

Змагання проходять з 1974 року і традиційно припадали на 9 травня. Тепер організатори проводять турнір напередодні чемпіонатів України з греко-римскої боротьби, що пройдуть у Вінниці та Білій Церкві.

— Цього року участь у турнірі майже дві сотні юних спортсменів — це 18 команд з різних регіонів України, серед яких окрім Тернополя — Київ, Одеса, Рівне, Івано-Франківськ та інші, — розповідає Телебан Андрій Михайлович, директор "Дитячо-юнацької спортивної школи з греко-римської боротьби".

За результатами змагань найбільше нагород отримали тернополяни: 5 перших місць, 6 других місць і 8 третіх. Як розповідають організатори, на цьогорічну команду покладають дуже великі надії. На турнірі відібрали учасників і сподіваються на перемогу на чемпіонаті України.

Окрім "Орлятка", на Тернопільщині проводять ще чотири змагання з греко-римської боротьби, де за нагороди борються не тільки діти, але й дорослі. Серед цих заходів є і Всеукраїнський турнір пам'яті Євгена Ворка, саме тут проводять відбір юніорів до чемпіонату Світу.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook