Про нас
увійти

Тернополян відібрали на чемпіонат України з боксу

категорія: Єдиноборства | дата: 22 03 2016
Тернополян відібрали на чемпіонат України з боксу

П'ять путівок на чемпіонат України з боксу серед школярів вибороли представники тернопільських спортклубів "Шкіряна рукавичка" та "Поєдинок".

Регіональна першість України відбулася нещодавно у Хмельницькому. За перепустки на чемпіонат країни змагались 70 боксерів-школярів з Тернопільської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей. Честь Тернопілля захищали шість боксерів.

Золоті нагороди вибороли Назар і Тарас Кордупелі. Друге місце у Данила Вівчара і третє завоював Богдан Крамар. Усі четверо спортсменів займаються у ДЮСШ "Спартак" та клубі "Шкіряна рукавичка" під керівництвом Руслана Фірмана.

Ще дві золоті медалі здобули вихованці спортклубу "Поєдинок" і тренера Наталії Смичук – Тарас Дзюрбан та Юрій Водяний.

— Саме на цих змаганнях визначалися спортсмени, які 18 квітня в Ужгороді битимуться на чемпіонаті України, — пояснює тренер Руслан Фірман. — Відтак, боксери, що зайняли 1 та 2 місце отримали путівки на чемпіонат України.

Спортсмени вдячні за підтримку президенту Федерації боксу Тернопілля Євгену Степанову, президенту спортклубу "Шкіряна рукавичка" Ігорю Марцінковському, а також міському та обласному управлінням спорту.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook